Настъпи есента, а с нея дойдоха и дъждовете, студа, умората и честите промени в настроението. Смяната на всеки сезон и особено внезапното застудяване влияят неблагоприятно на нашето здраве и тонус. Изпитваме нужда да спим повече, да хапваме повече, честно ни боли глава и не ни се иска да правим нищо, освен да се сгушим на топло под одеялото.

В следващите няколко реда ще ви запознаем с няколко похвата как да подготвите организма си за зимата възможно най-лесно и приятно. Много е просто. Започнете да ходите на масаж веднъж в седмицата или поне веднъж в месеца. Масажът е най-лесния и приятен метод, който ще засили вашия имунитет, ще подобри кръвообращението ви и ще ви избави от болките в гърба, стреса, главоболието, ще увеличи производството не серотонин в мозъка и ще ви усмихне.

Хубавата новина е, че имаме ново попълнение в нашият екип. Тя се казва Хриси, дипломиран кинезитерапевт, и отлично знае най-умелите техники и похвати, които ще подобрят цялостното ви благосъстояние.

ПРОМО ПРЕДЛОЖЕНИЕ: още по-добрата новина е, че само през месец Януари имаме специално предложение, което включва безплатно ползване на сауна в 5 звездната ни СПА зона с покупката на релаксиращ масаж.

Побързайте и си запишете час, тъй като графика на Хриси започна бързо да се пълни.

За ползите от масажа не само през есента, но и целогодишно, ще научите в следващите няколко точки:

 • Масажът е лековито докосване – независимо, дали става дума за антицелулитен масаж, спортен масаж (дълбокотъканен масаж), лечебен масаж или за класически масаж той засилва кръвообращението, подобрява качеството на съня, стимулира имунната система, намалява дискомфорта по време или преди цикъл, спомага за възстановяването след травми, повишава концентрацията и не на последно място – предотвратява симптомите на депресия.
 • Масажът стимулира притокът на лимфа – това е течност, която циркулира в лимфната система и е естествена защитна стена на организма срещу вирусите и болестите.
 • Това е истинска медитация и среща със себе си – защо да не се отпуснете в ръцете на опитен масажист и да не се оставите той да ви преведе през стихия от приятни усещания. Често дните ни оставят психическа умора и стрес, особено, когато са къси, липсва достатъчно светлина и често пъти е студено и не ни се ходи никъде след работа. Даваме ви една много добра идея, запишете си час при Хриси и се възползвайте от нашето промо предложение, с което ще получите и бонус – сауна. Снимки от изключително приятната ни СПА зона може да разгледате тук.
 • Споделено усещане и докосване на сетивата нашият салон предлага и масаж за двама. Защо да се прибирате вкъщи начумерени и да освобождавате натрупаното през деня напрежение върху любимия си човек, когато може да го изненадате със среща в нашето студио за масаж, където да се отпуснете заедно и да се потопите в тази цялостна наслада на сетивата, поднасяйки на половинката си букет от ароматни масла и звуци.
 • Подмладява вашето тяло – известен метод за цялостно подмладяване на организма е антицелулитния масаж. Той стимулират лимфопотока и освобождават задържаните течности, които са причината за появата на целулит, но и съдържат много отпадни продукти. Антицелулитният масаж не е просто естетическа глезотия, която спомага за премахването на целулит. Той има редица лечебни свойства като например: стимулира циркулацията на кръвта, влияе благоприятно на обмяната на веществата и междуклетъчната течност, подобрява еластичността на кожата и спомага за изглаждане на фибозната тъкан. Причината кожата ви да изглежда по-гладка е това, че натрупаните подкожни мазнини се разграждат по-бързо.

Смятаме, че изброените горе факти са достатъчен аргумент, за да вдигнете телефона и да наберете: 0894 444 4102, за да не изпуснете нашето супер предложение, което ще важи само през месец Януари.

А ако точките по-горе не са били убедителни, ето още няколко ползи от масажа:

 • Противодейства на болките в гърба;
 • Намалява тревожността;
 • За по-ефективни тренировки;
 • Намалява мускулното напрежение;
 • Подобрява сексуалния живот;
 • Понижава високото кръвно налягане;
 • Подобрява здравето на сърцето;
 • Подобрява баланса на организма;
 • Подобрява храносмилането;
 • Облекчава следоперативните болки;
 • Намалява напрежението в главата и врата;
 • Намалява риска от депресия.

Ние повече от всеки друг искаме да сте щастливи, здрави и отпочинали. Ако не сте сигурни към какъв точно масаж да се насочите и кой е най-подходящият за вас масаж,  обадете ни се за безплатна консултация. Очакваме ви!