Соня Перпериева

През 2012 г. завършва Рехабилитация в Тракийски Университет – Стара Загора

През 2015 г. завършва курс за Професионална Квалификация по Козметика. Тя е натрупала ноу – хау в едни от най-добрите wellness&beauty салони в страната, докато не решава, че иска да създаде собствено местенце, което освен, че предоставя професионални грижи за цялостния ви външен вид, а има и специално отношение към всеки клиент. Тя притежава „златни ръце“ и е призната в масажите. Ако искаш да се почувстваш „като перце“, истински релаксирал и отпочинал , отпусни се и се довери на Соня и ще си тръгнеш от салона с огромна усмивка.

Петя Деспотовска

През 2015 г. завършва Мастер клас по Козметология. От тогава Петя е специалист в процедурите за лице и поддръжката на цялостното състояние на вашата кожа. Ако се нуждаете от професионална грижа и не можете сами да си изберете необходимото за вас, потърсете нейния съвет и спокойно се оставете на избора и. Тя е истински компетентна и чудесно знае какво е необходимо за свежия и безупречен външен вид.

Д-р Гергана Манолова

Д-р Манолова завършва образованието си в  Медицинския университет в гр. София.

През 2012 г. започва да специализира Дерматология и Венерология в Клиника по Кожни и венерически болести на Александровска болница.
Ежегодно се доусъвършенства като посещава световни конгреси по Дерматология, Венерология, Естетична медицина. Провежда сертифицирани курсове и обучения по Естетична дерматология в Англия, Германия, Франция, Испания, Дубай.
Д-р Манолова е с дългогодишен опит в работата с лазери в областта на Естетичната дерматология.
Работи с ботолинов токсин, филъри, биостимулиращи продукти, PRP, химични пилинги, мезотерапии.

Целият екип на S Line Wellness & Beauty не спира да се усъвършенства в работата си и редовно посещава обучения, свързани с новите тенденции в козметиката и иновативните технологии.